A presó un jove de 20 anys acusat d'abusar sexualment de quatre menors a Olot

L'agressor contactava amb les víctimes a través de les xarxes socials

Una jutge de guàrdia d'Olot ha enviat provisionalment a la presó el jove de 20 anys detingut dimecres a qui els Mossos d'Esquadra responsabilitzen d'abusar sexualment de quatre menors d'Olot. El noi suposadament es feia passar per cantant d'un grup de música per contactar amb les noies a través de les xarxes socials, com ara Instagram i Facebook, o d'aplicacions com WhatsApp.

Els Mossos d'Esquadra, que no descarten més denúncies contra el noi, han localitzat l'arrestat gràcies a les denúncies de les famílies de les víctimes, que també han declarat davant de la jutge aquest divendres, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Després d'escoltar el seu relat i d'interrogar l'arrestat, que ha contestat a totes les preguntes, la magistrada ha ordenat l'ingrés entre reixes del noi comunicat i sense fiança.

La jutge el responsabilitza d'un delicte d'abusos sexuals a menors de 16 anys, tot i que els Mossos també el responsabilitzaven d'exhibicionisme i d'un delicte contra la salut pública, per un tema relacionat amb drogues.