Societat 15/11/2019

La fiscalia acusa els membres del grup homòfob Pilla Pilla de denigrar els homosexuals

Les acusacions mantenen la petició d'entre 15 i 21 anys de pena per al líder del grup

Ara
1 min
El líder del projecte homòfob Pilla pilla diu que el seu objectiu  descobrir pederastes

BarcelonaVist per a sentència el judici contra el líder del projecte homòfob Pilla Pilla i cinc presumptes col·laboradors, acusats d’atacar tres homes homosexuals a finals del 2013 a Granollers. El cap del grup es feia passar per menor i quedava amb les víctimes per xats de cites. Després s’hi presentava acompanyat pel grup, que arraconava la víctima i el cosia a preguntes sobre la seva sexualitat mentre ho gravaven en vídeo. Després ho penjaven a les xarxes assegurant que es tractava d’un pedòfil. El fiscal de delictes d’odi, Miguel Ángel Aguilar, ha acusat els processats de “denigrar” les víctimes i el col·lectiu en el seu informe final.

El fiscal demana una condemna d’entre 5 i 21 anys de presó per al grup –les peticions de pena més altes són per al líder i per a l'home acusat de gravar els vídeos–, mentre que l’acusació popular, que exerceixen l’Observatori contra l’Homofòbia i la Comissió 28-J, en demana entre 2 i 15.

El líder del projecte Pilla Pilla va al·legar durant la seva declaració al judici que el seu objectiu era denunciar pederastes i va negar que tingués res a veure amb el projecte d'extrema dreta rus Occupy Paedophilia, una versió que han desestimat les acusacions durant el seu informe final.

Aquest divendres també ha declarat com a testimoni un mosso d'esquadra especialitzat en grups extremistes que ha ratificat els vincles entre els Pilla Pilla i els Ocuppy, així com el fet que el grup que va actuar a Granollers utilitzava simbologia neonazi.

stats