SOCIETAT
Societat 08/04/2013

L'Ajuntament de Barcelona construirà parcs específics per al monopatí

Amb l'excusa de la celebració dels X-Games, es crearà el primer a Nou Barris

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona preveu dibuixar un nou mapa d'instal·lacions per als patinadors, recollint l'èxit que es preveu de la celebració dels X-Games (Jocs Extrems) a la Ciutat Comtal d'aquí a un mes, en els quals la disciplina amb monopatí tindrà una gran importància.

La tinenta d'alcalde d'esports, Maite Fandos, ha avançat a Efe que el consistori té previst construir parcs especials per als patinadors, i la primera actuació serà remodelar i ampliar el que ja existeix al costat de la platja de la Marbella.

"El primer que construirem serà a Nou Barris. També el districte de Sants ens n'ha sol·licitat un altre. La idea és aprofitar l'impuls dels X-Games per dotar la ciutat de parcs per a patinadors. Però tot això ha d'anar lligat amb el diàleg que tinguem amb els patinadors, de quin tipus de pista i ubicació", ha assenyalat.

Durant els X-Games, el tercer cap de setmana de maig, fins a tres seus (esplanada de l'Anella Olímpica, Sant Jordi i Piscina de Montjuïc) albergaran la modalitat de patinatge sobre taula (monopatí), fet que porta el consistori a avançar en un terreny que reclamava una actuació, a causa del gran nombre d'aficionats que té Barcelona a aquesta disciplina, però que no compta amb espais concrets.

També aprofitant l'avinentesa dels X-Games, i en la modalitat de bicicleta, la representant municipal ha explicat que la ciutat donarà un altre impuls al velòdrom d'Horta i als seus voltants per condicionar-los per a la pràctica d'aquesta modalitat ciclista més agressiva i espectacular.

Això no obstant, Fandos ho ha emplaçat al debat del pressupost d'inversions que l'Ajuntament ha de debatre i votar.

stats