Societat 17/07/2019

Una dona en estat greu per la caiguda d'un llamp a Sant Antoni de Vilamajor

Les tempestes han obligat a tallar la circulació de tren entre Mataró i Calella, que ja s'ha restablert

Ara
1 min
Carrer inundat a Rubí arran de la tempesta / Sergi Garcia

BarcelonaUna dona està ingressada en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona per la caiguda d'un llamp a Sant Antoni de Vilamajor. Segons ha informat Protecció Civil, la dona, de 43 anys, ha quedat ferida pel llamp i ha sigut atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que l'ha traslladat a la Vall d'Hebron amb pronòstic greu.

Les tempestes també han obligat a tallar la circulació de tren entre Mataró i Calella, que ja s'ha restablert, però amb retards que poden superar els 30 minuts. Les condicions meteorològiques adverses han provocat aquesta incidència a la línia R1 de Rodalies. Tècnics d'Adif s'han desplaçat a la zona per arreglar-ho i al cap d'una estona Renfe ha informat que s'havia recuperat el servei.

En paral·lel, també s'ha hagut de tallar el trànsit en dues carreteres per esllavissades: la BP-1121 a Monistrol de Montserrat i la BP-1103 a Marganell.

Els Bombers de la Generalitat han rebut més de 200 avisos per acumulació de pluja, com ara inundació de baixos i soterranis o basses a la via, centrats a la Catalunya Central i al Vallès.

stats