SUCCESSOS
Societat 11/07/2013

Localitzen el cadàver d'un noi de 20 anys desaparegut aquest dimecres al Pedraforca

Un helicòpter ha localitzat l'excursionista a la cara nord del Coll del Verdet. L'última comunicació del noi era de dimecres a primera hora de la tarda

Acn
1 min

SaldesEls Bombers de la Generalitat han localitzat aquest dijous a primera hora del matí el cos sense vida d'un jove de 20 anys desaparegut aquest dimecres al Pedraforca. L'última comunicació que s'havia rebut del noi era de primera hora de la tarda, quan es trobava entre el coll i el cim. El jove havia deixat el seu vehicle estacionat a l'aparcament del refugi. Durant la nit, cinc dotacions terrestres dels Grup d'Actuacions Especial han fet la recerca per diferents rutes, com el Coll del Verdet, on finalment aquest matí s'ha localitzat el seu cos a la cara nord.

Els Bombers van rebre un avís dimecres, al voltant de tres quarts de nou del vespre, que el jove havia anat al Pedraforca i encara no n'havia tornat. A primera hora del matí s'ha incorporat a la recerca un helicòpter amb efectius dels GRAE i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat, i un dispositiu de la unitat del Grup de Muntanya dels Mossos d'Esquadra. A les vuit del matí, l'helicòpter ha localitzar el cos sense vida del jove a la cara nord, a l'última grimpada del Coll del Verdet.

stats