Societat 08/09/2012

El govern de Madrid valora amb "satisfacció continguda" l'adjudicació d'Eurovegas

La presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, manté el silenci i deixa la primera reacció en mans de la consellera de Territori, Ana Isabel Mariño

Efe
1 min

MadridEl govern d'Esperanza Aguirre ha rebut amb "satisfacció continguda" l'anunci de Las Vegas Sands d'instal·lar el macrocomplex d'oci i casinos Eurovegas a la Comunitat de Madrid, i espera ara que el magnat Sheldon Adelson decideixi la localització "que més li convé".

Així ho ha manifestat aquest dissabte la consellera de Medi Ambient i Ordenació del Territori, Ana Isabel Mariño, en un acte a Alcalá de Henares. Ha estat la primera i, de moment, única reacció del govern del PP a Madrid després que, de matinada, es fes pública la ubicació del projecte a Madrid. La presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, no s'ha pronunciat encara.

En nom de l'executiu, Mariño ha explicat que estan contents per la decisió que ha pres l'inversor i que no ha estat fruit de la "sort", sinó del treball "ardu" que ha dut a terme el govern madrileny en donar relleu a les infraestructures i les possibilitats econòmiques.

"És una satisfacció continguda, tenint en compte que aquest és el primer pas. Ara cal seguir treballant, l'inversor i nosaltres, perquè aquest projecte es consolidi", ha dit.

S'ha referit llavors a les qüestions jurídiques i legals que caldrà engegar, tot i insistir que el que cal ara és que Adelson comuniqui la ubicació que prefereix.

stats