Societat 09/07/2012

Una cinquantena de manifestants boicotegen una visita de Boi Ruiz a la Vall d'Hebron

Els treballadors protestaven pel tancament de l'escola bressol del centre

Auri Garcia Morera
1 min
Els incidents han provocat el trencament d'un vidre que ha ferit un fotògraf.

BarcelonaUna cinquantena de treballadors de l'Hospital Vall d'Hebron han boicotejat, aquest dilluns al migdia, una visita del conseller de Salut, Boi Ruiz, a la Unitat d'Investigació en Teràpia Molecular del Càncer (UITM) de l'hospital. Els manifestants, que protestaven pel tancament de l'escola bressol del centre, s'han fet sentir amb crits i cops a les portes i les parets de la sala d'actes on el conseller participava en una roda de premsa sobre l'UITM.

En acabar l'acte, el conseller s'ha vist acorralat a l'edifici, ja que els manifestants bloquejaven els dos accessos a l'àrea de gerència. Finalment, ha accedit a reunir-se amb representants dels treballadors, i la resta d'assistents a l'acte s'han dirigit a les instal·lacions de l'UITM per començar la visita. En aquell moment s'han produït corredisses de manifestants i agents de seguretat, i els incidents han provocat el trencament d'un vidre que ha ferit un fotògraf.

Finalment, gairebé una hora i mitja després que acabés la roda de premsa i quedés acorralat, el conseller ha pogut marxar de l'hospital gràcies a una maniobra de distracció dels seus agents de seguretat. Alguns manifestants han perseguit el seu cotxe i, segons algunes informacions, han trencat els retrovisors del vehicle.

stats