Societat 28/02/2014

Més de 200 immigrants entren a Melilla en el segon salt massiu de la tanca aquesta setmana

L'entrada s'ha produït abans de les 07.00 hores a la zona propera a Beni Enzar

Agències
1 min
Més de 200 immigrants han arribat al Centre d'Estància Temporal d'Immigants (CETI) de Melilla / EFE

MelillaMés de 200 immigrants subsaharians han aconseguit entrar a Melilla aquest divendres en un nou salt massiu de la tanca fronterera, el segon d'aquesta setmana. Dilluns ja en van entrar prop d'un centenar més.

L'entrada s'ha produït abans de les 07.00 hores d'aquest matí a la zona propera a Beni Enzar i, segons han assenyalat fonts policials, el nombre d'immigrants que han aconseguit entrar són 214. La majoria són procedents de Camerun i Guinea.

Després d'entrar a la ciutat, els subsaharians s'han dirigit al Centre d'Estada Temporal d'Immigrants (CETI), on estan sent atesos pel personal del centre i de la Creu Roja espanyola. La majoria presenten ferides per talls a les mans i a les cames. També els han donat esmorzar i samarretes, ja que alguns han arribat amb el tors nu.

Melilla viu una extrema pressió migratòria des de fa mesos, que s'ha incrementat aquest febrer, després de la tragèdia de Ceuta en què van morir 15 immigrants. El d'avui és el tercer assalt a la tanca els darrers onze dies i el cinquè del 2014.

El CETI de Melilla es troba per sobre del doble de la seva capacitat, amb 1.080 acollits abans de la nova entrada massiva registrada avui.

stats