Societat 05/02/2018

Un menor de 14 anys mata d'una punyalada el seu germà de 19 a Alacant

Els fets s'han produït durant una forta discussió entre els dos nois

Efe
1 min
El domicili on s'han produït els fets està situat al barri de La Florida, a Alacant

AlacantUn noi de 14 anys ha matat presumptament d'una punyalada el seu germà de 19 anys al seu domicili familiar, situat al barri de la Florida, a Alacant. Segons ha informat Efe, els fets s'han produït a les 13 hores durant una forta discussió entre els dos germans, tots dos de nacionalitat espanyola.

La primera patrulla de la Policia Nacional que ha arribat al domicili, després de rebre l'avís d'una veïna, ha vist com el menor de 14 anys sortia corrent del portal de l'edifici i l'ha retingut. El noi els ha confessat, segons Efe, que havia mantingut una discussió amb el seu germà i que li havia clavat un ganivet de cuina a l'altura del cor.

Quan els agents han entrat al domicili, s'han trobat la mare dels dos nois intentant reanimar el seu fill de 19 anys, unes tasques a les quals s'ha sumat la patrulla, tot i que el jove ja havia mort. Uns minuts després, quan ha arribat una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), només s'ha pogut certificar la defunció del noi.

Els agents han detingut el menor d'edat i l'han traslladat a la comissaria de la Policia Nacional a Alacant, on ha quedat sota custòdia policial.

stats