Societat 06/04/2018

El mercat de Sant Antoni serà el primer de Barcelona que tindrà un gimnàs

L'altra gran superfície que s'hi instal·larà serà un Lidl

Europa Press
1 min
Compte enrere per al nou mercat de Sant Antoni

BarcelonaEl mercat de Sant Antoni de Barcelona tindrà un gimnàs a la planta inferior, i serà així el primer mercat municipal de la ciutat que inclourà aquest tipus d'equipament, que entrarà en funcionament més tard que el mercat renovat, que preveu reobrir al maig.

Duet Fit, la responsable del gimnàs, ha sigut l'única empresa que es va presentar al concurs per ocupar l'espai destinat a comerç no alimentari del mercat, segons ha explicat aquest divendres en resposta a preguntes dels mitjans el regidor de Comerç i Mercats, Agustí Colom. Colom ha detallat que la licitació s'ha tancat recentment, motiu pel qual el gimnàs no obrirà alhora que el mercat, encara que previsiblement sí que ho farà el comerç alimentari d'autoservei que va guanyar el concurs per a aquest espai, que serà de la cadena Lidl.

El regidor ha defensat que el gimnàs generarà atractiu per a persones que habitualment no freqüenten mercats, de manera que generarà "sinergies" i podrà atraure nou públic.

El mercat va tancar el 2009 per ser rehabilitat i reobrirà després que els comerciants traslladin les seves parades. L'equipament comptarà, a més, amb altres serveis, com un espai veïnal, aparcament i magatzem, distribuïts en cinc nivells.

stats