Societat 14/08/2015

Més controls i precaució a les carreteres de cara a les festes majors

El Servei Català de Trànsit demana que s'extremi la precaució a l'hora de conduir durant les festivitats del 15 d'agost

Ara
1 min
Trànsit planteja retirar el carnet a addictes a l'alcohol i les drogues Casc per als ciclistes menors de 15 anys

BarcelonaEl Servei Català de Trànsit (SCT) demana als conductors que extremin la precaució a l'hora de conduir de cara, sobretot, a aquests dies amb motiu de la celebració de moltes festes majors. S'eleva el nombre de desplaçaments per vies secundàries i locals que uneixen municipis. També es recomana augmentar la prudència en els desplaçaments cap a les zones de platja, molt transitades durant aquests dies.

En concret, l'SCT alerta que l'AP-7 pot registrar una alta mobilitat sobretot aquest dissabte, en sentit nord i en zones properes a la frontera, com la Jonquera i Figueres. A la N-340 a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre es continuarà aplicant una ordenació i regulació especial del trànsit. Es posaran cons a l'eix central de la via a l'altura de Torredembarra i l'Ametlla de Mar per separar els carrils i evitar avançaments i possibles girs a l'esquerra.

Al llarg d'aquesta setmana, per millorar la seguretat, els Mossos d'Esquadra faran un total de 463 controls per tot el territori, posant èmfasi en els d'alcoholèmia i drogues (168) i també en la prevenció de distraccions (160). La setmana vinent, de dilluns a diumenge, s'establirà una estratègia operativa de controls intensius de velocitat.

stats