Societat 27/10/2012

Nova protesta del 25-S davant del Congrés dels Diputats en contra dels pressupostos del 2013

La manifestació, convocada pel moviment 25-S, no havia sigut comunicada a la Delegació del govern. La policia reté i escorcolla autobusos amb joves que s'hi dirigien, abans que entressin a Madrid

Ara
1 min
Un vehicle policial al costat dels manifestants, al centre de Madrid / CESAR MANSO / AFP

BarcelonaEl moviment batejat com a 25-S, que fa aproximadament un mes va envoltar el Congrés dels Diputats per protestar contra les retallades aplicades pel govern espanyol, ha tornat a organitzar una manifestació a Madrid aquest dissabte en contra dels pressupostos generals de l'Estat per al 2013.

La marxa, que fa servir el 'hashtag' de Twitter #27 i ha concentrat diversos milers de persones, ha sortit als volts de les 18 hores de la plaça d'Espanya de la ciutat –on els concentrats han fet una assemblea abans de començar– i ha arribat a la plaça de Neptuno, a les proximitats del Congrés, als volts de les 20:30 hores. No hi ha hagut cap incident.

En aquesta ocasió, els convocants no han informat la Delegació del govern de la manifestació. La policia ha identificat alguns joves a l'inici de la protesta i, a més, ha retingut i escorcollat autocars a les carreteres d'entrada a Madrid.

stats