Societat 24/04/2013

Ingressa a presó un home acusat de set agressions sexuals a Mollet del Vallès

Les víctimes tenen entre 9 i 57 anys i tots les agressions es van fer al voltant del Parc de la Plana de Lledó

Acn
1 min

Mollet del VallèsEls Mossos d'Esquadra van detenir el divendres passat, 19 d'abril, el presumpte autor de set agressions sexuals a Mollet del Vallès (Vallès Oriental) entre l'octubre del 2009 i el mes de març passat.

Les tres primeres agressions es van cometre en només tres mesos de diferència i, tant per les denúncies presentades com per les investigacions fetes, es va determinar que darrere dels fets hi podia haver la mateixa persona. Les víctimes tenen entre 9 i 57 anys i totes elles van ser agredides al mateix lloc: a les immediacions del Parc de la Plana de Lledó. L'home va passar a disposició judicial aquest dilluns i ja se n'ha decretat el seu ingrés a presó.

Segons el comunicat dels Mossos d'Esquadra, l'agressor atacava en solitari i, en dues ocasions, va arribar a assaltar menors que anaven en grup. Amenaçava les víctimes amb una arma blanca, acostumava a obligar-les a despullar-se i, després, les agredia sexualment.

El detingut és Rafael H.E., de nacionalitat espanyola i de 32 anys, veí de Mollet del Vallès. L'agressor tenia antecedents per fets similars.

stats