Societat 03/11/2016

Mor una nena de 12 anys per un coma etílic després d'un 'botellón'

La Guàrdia Civil de Madrid ha obert una investigació per aclarir els fets en coordinació amb un jutjat de la capital de l'Estat

Europa Press
1 min
Entrada de l'Hospital 12 d'Octubre de Madrid

MadridLa Guàrdia Civil investiga la mort d'una nena de 12 anys de San Martin de la Vega que va ingressar a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid per un coma etílic. La menor hauria estat bevent en un 'botellón' en un solar amb uns amics durant una festa de Halloween.

La menor hauria perdut el coneixement després de consumir una gran quantitat d'alcohol, juntament amb uns amics, en un solar de la localitat on celebraven la festa. Van ser els companys de la nena els qui van trucar al telèfon d'emergències 112 per avisar que havia patit una aturada cardíaca.

Una ambulància dels serveis d'emergències de la comunitat de Madrid la va traslladar a l'hospital, on va ingressar en estat "molt greu", segons ha indicat a Europa Press una portaveu del cos.

La nena va acabar morint aquest dimecres a l'hospital. L'institut Alselmo Lorenzo, on estudiava, està pensant de fer aquest divendres un minut de silenci en memòria de l'alumna, segons fonts del centre. Un jutjat d'instrucció de Madrid s'ha fet càrrec del cas.

stats