Societat 30/10/2019

Mor un conductor en un xoc frontal entre dos vehicles a Manresa

Aquest any ja són 153 les víctimes mortals en accidents de trànsit a les carreteres catalanes

Ara/acn
1 min
Imatge d'arxiu d'una autopista catalana.

BarcelonaEl conductor d'un cotxe ha mort aquest dimecres a la tarda en un xoc frontal entre dos vehicles al quilòmetre 49 de la carretera C-16, al terme municipal de Manresa (Bages). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), els serveis d'emergències han rebut l'avís d'un sinistre cap a un quart de set. A la trucada s'indicava que dos turismes havien impactat de cara. Segons les primeres informacions, un d'ells havia envaït el carril contrari.

Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers de la Generalitat i dues del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc de l'accident. Els Bombers han hagut fer tasques d'excarceració per rescatar els conductors implicats, ja tots dos conductors van quedar atrapats a dins dels vehicle. Amb tot, un d'ells, veí de Badalona de 42 anys, havia mort. La conductora de l'altre vehicle va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'Althaia de Manresa.

Segons les primeres informacions que es tenen del sinistre, la víctima mortal no hauria envaït el carril contrari, però la investigació segueix oberta. Pel que fa a les afectacions al trànsit, ha calgut tallar la carretera en sentit sud i s'han establert desviaments cap a la C-16c.

Amb aquesta víctima, són 153 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

stats