Societat 02/04/2019

Mor un home a Salou després de caure d'una grua mentre talava un arbre

La víctima ha relliscat i ha caigut d'uns set metres d'alçada

Acn
1 min
Fragment d'una grua operant en una imatge d'arxiu

SalouUn home ha mort aquest dimarts al migdia a Salou després de caure d'una grua mentre talava un arbre, segons han indicat els Mossos d'Esquadra. El cos policial ha rebut l'avís a dos quarts i mig d'una que hi havia hagut un accident mortal en una empresa encarregada de talar arbres en una comunitat de veïns. La policia ha explicat que l'home ha relliscat de la grua ploma mentre talava l'arbre i ha caigut d'uns set metres d'alçada.

Segons el mateix relat, els companys han intentat reanimar-lo fins que ha arribat el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han continuat les maniobres de reanimació, tot i que finalment no li han pogut salvar la vida. La víctima era un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Mont-roig del Camp.

A part dels Mossos d'Esquadra i el SEM, també ha actuat al lloc dels fets la Policia Local de Salou. L'incident s'ha posat a coneixement del jutjat d'instrucció de funcions en guàrdia de Tarragona i del departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

stats