Societat 29/09/2018

Els Mossos troben el cadàver enterrat en una nau industrial d'Argentona a més d’un metre sota terra i cobert amb formigó

L’extracció es farà avui després de més de quatre hores d’una meticulosa excavació

Acn
1 min
Els Mossos s'emporten un dels detinguts en l'operació contra el narcotràfic després de participar en la reconstrucció d'un crim a Argentona.

ArgentonaEls Mossos d’Esquadra ja han trobat el cadàver de l’home vinculat a un grup de narcotraficants, desarticulat aquest divendres, i que feia un any que estava desaparegut. El cos, segons tots els indicis policials, havia estat enterrat pels mateixos membres de la banda en una nau industrial en desús d’Argentona (Maresme), però la seva localització no ha sigut senzilla.

Després de delimitar el punt exacte a través d’una primera inspecció amb georadar, s’ha procedit a una meticulosa excavació del subsòl amb l’objectiu de no malmetre el cos. El cadàver estava a més d’un metre de profunditat i, tot i que en superfície semblava que només l’havien enterrat sota una massa de sorra compactada, el cos estava cobert també amb formigó.

Un cop localitzat el cos, després de més de quatre hores d’excavació, els treballs s’han aturat i continuaran d'aquí unes hores.

En total, la policia ha detingut una desena de persones acusades de pertànyer a una organització criminal dedicada al tràfic de marihuana.

Al llarg del dia d'ahir es van fer un total de vuit escorcolls en diferents punts de l’àrea metropolitana de Barcelona –Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Argentona, Vallirana, la Roca del Vallès, Barcelona i Premià de Mar.

Dels deu detinguts, tres persones –dos homes i una dona– van ser traslladades a Argentona aquest divendres a la tarda per fer la reconstrucció del crim.

Un d’ells seria l’autor material de la mort de l’home i un altre dels tres desplaçats hauria col·laborat i reconegut els fets.

stats