Societat 07/08/2015

Els Mossos faran 572 controls a les carreteres aquest cap de setmana

Coincideixen amb alguns dels dies en què es registra una mobilitat més elevada del període estiuenc

Acn
1 min
Control policial al barri gitano de Figueres. ACN

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra faran 572 controls a les carreteres catalanes durant aquest cap de setmana, coincidint amb alguns dels dies en què es registra una mobilitat més elevada en el període estiuenc. D'aquests controls, 187 seran d'alcoholèmies o consum de drogues, 182 per distracció o seguretat passiva, 40 seran en l'àmbit del transport, 54 de velocitat, 100 de motoristes, vuit per avançaments i un d'ITV. D'altra banda, el Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra continuaran aplicant una ordenació i regulació especial del trànsit a la N-340 a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, on hi ha trams d'elevada intensitat de vehicles, presència de camions i elevada sinistralitat.

Concretament, es disposarà un abalisament a l'eix central de la via per evitar els avançaments i possibles girs a l'esquerra a Torredembarra entre aquest divendres a la tarda i diumenge al llarg de tot el dia, i a l'Ametlla de Mar, entre aquest divendres a la tarda i dissabte al llarg del dia.

Pel que fa a les mesures especials per minimitzar les afectacions viàries de sortida, tant divendres a la tarda com dissabte al matí a la GI-662 a Castell-Platja d'Aro s'invertirà la prioritat de pas de la rotonda situada al punt quilomètric 3,8.

D'altra banda, per afavorir la mobilitat de retorn, diumenge s'aplicarà una ordenació especial de la mobilitat a la C-31 a Platja d'Aro (rotonda de la Nàutica) i a la C-65 a Cassà de la Selva. També diumenge a la tarda s'anul·larà el carril lent de la C-14 entre Reus i Montblanc en sentit nord per optimitzar la capacitat viària de la carretera i evitar trenats al final de cada tram de via lenta.

stats