Successos
Societat 10/07/2011

Els Mossos detenen tres homes per robar en dos pisos de Sants-Montjuïc

Un home ha estat detingut per un robatori a un pis de Sants mentre els propietaris dormien. Dos homes més ho han estat per robar en un un altre domicili mentre els inquilins no hi eren

Efe
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut en els últims dos dies tres homes com a presumptes autors de dos robatoris diferents comesos en domicilis del districte de Sants-Montjuïc, de Barcelona.

En un d'aquests robatoris, la propietària d'un pis del carrer Dalmau, de Sants, es va trobar la matinada del dia 6 d'aquest mes el lladre al balcó de casa seva. En fugir, aquest va saltar des d'una altura de quatre metres i es va trencar els dos turmells. Els agents, que van trobar al lladre en un portal veí intentant amagar-se malgrat les greus ferides, van traslladar-lo a l'Hospital Clínic de Barcelona perquè fos atès, i va quedar ingressat en aquest centre. La dona es va despertar pels sorolls que va fer el lladre, que també van alertar a la seva veïna, testimoni dels fets.

Els altres dos detinguts són els presumptes autors d'un robatori en un domicili on el propietari no hi era en aquell moment, i que van ser identificats en un control preventiu dels Mossos d'Esquadra quan portaven a sobre els objectes robats pels voltants del carrer Mèxic.

Els detinguts són Francisco Javier I. R., de 40 anys i veí de Barcelona, presumpte autor del primer robatori, i Kuram K., de 23 anys, i Guorge N., de 30 anys, de nacionalitat georgiana i sense domicili conegut, als quals s'imputa delictes de robatori amb força. Els dos últims no tenien documentació i un d'ells va intentar amagar un telèfon mòbil quan els agents els van cridar l'alto, raó per la qual els policies van procedir a escorcollar-los. En l'escorcoll van aparèixer diverses joies de dona, diners, dues carteres de pell, un rellotge, un tros de radiografia retallada, un tornavís, una clau anglesa, dues claus de pis i una llanterna.

Davant de la sospita, van traslladar els dos homes a la comissaria i, una vegada allà, els agents van constatar que el possible propietari del telèfon podia ser un veí del carrer Amposta de Sants-Montjuïc, al qual van trucar i qui els va fer una descripció detallada d'alguns dels objectes més característics trobats als detinguts. Els agents també van comprovar que el domicili d'aquest veí havia estat forçat i que les habitacions havien estat escorcollades.

stats