Societat 20/10/2017

Els Mossos i la Guàrdia Urbana tapien dos narcopisos al Raval

En l'operació policial s'han arrestat tres persones per tràfic de drogues

Ara
2 min
Els Mossos, enduent-se un dels detinguts al narcopis del carrer d'en Roig de Barcelona

BarcelonaUna operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana ha permès aquest matí que es tapiïn dos narcopisos al número 22 del carrer d'En Roig de Barcelona, al barri del Raval. En l'operació, que ha començat cap a les deu del matí, s'han detingut tres homes per tràfic de drogues. Segons els Mossos, els pisos, que estaven ocupats, "estaven habilitats per al consum i distribució de drogues i s'hi han localitzat diverses dosis d'heroïna i cocaïna preparades per a la venda".

Els Mossos van començar a investigar aquest immoble arran d'indicis que a dins s'hi traficava amb drogues. La investigació, afirmen, va permetre esbrinar que eren punts de distribució i consum. Els veïns del carrer d'En Roig feia mesos que se'n queixaven, i aquest mateix diari va poder comprovar, a l'agost, que hi havia un degoteig constant de compradors i a dins s'hi consumia heroïna. Tècnics de l'Ajuntament havien arribat a treure més d'una tona d'escombraries d'aquest edifici.

Des de principi d'any, segons els Mossos, la policia ha entrat en 25 pisos del Raval i hi ha arrestat 30 persones. Només des del 26 de juliol afirmen que han desmantellat una desena de punts de venda al barri barceloní i que tenen obertes diverses investigacions relacionades amb altres narcopisos, de manera que aviat podrien fer més detencions. Bona part d'aquests casos s'investiguen arran de les queixes i denúncies dels veïns, farts del tràfic de drogues al barri, normalment en pisos ocupats.

Els cossos policials també han augmentat les patrulles uniformades a la zona i s'ha implementat un protocol de coordinació per agilitzar el procés per tapiar pisos i evitar que es tornin a ocupar. Els Mossos contacten amb els propietaris perquè els tapiïn ells o per aconseguir el seu permís per fer-ho de manera subsidiària.

Els Mossos d'Esquadra, entran al número 22 del carrer d'en Roig de barcelona
stats