Societat 05/01/2021

Els Mossos investiguen la mort d'una dona trobada al jardí de casa seva a Lloret de Mar

Els primers indicis apunten que no es tracta d'una mort criminal i s'investiga un possible episodi previ de violència masclista

Ara
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, enduent-se ahir un dels dos detinguts pel crim del pantà de Foix del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú

Lloret de MarEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 44 anys trobada al jardí de casa seva a Lloret de Mar aquest dimarts a la matinada. Segons fonts pròximes a la investigació, la dona havia sigut agredida per la seva parella, un home de 62 anys, dilluns a la tarda. Cap a les nou del vespre una patrulla de la Policia Local la va localitzar caminant pel carrer. Tenia un cop a l'ull esquerre i símptomes d'haver consumit alcohol. En dependències policials la dona va dir que no volia denunciar l'home i va marxar de la comissaria. Dues hores més tard va saltar l'alarma del seu domicili i quan una patrulla s'hi va adreçar va localitzar-la al jardí, encara amb vida.

Segons les mateixes fonts, la dona, encara sota els efectes de l'alcohol, va dir que no tenia claus de casa i no podia entrar però va rebutjar qualsevol tipus d'assistència. Aleshores li van donar una manta per protegir-se del fred.

La Policia Local va anar passant per la casa per comprovar l'estat de la dona. Cap a tres quarts de tres de la matinada la Policia Local ha informat que la dona havia mort i han alertat la unitat d'investigació de la comissaria de Blanes.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació, i els primers indicis apunten que no es tracta d'una mort criminal. Caldrà esperar al resultat de l'autòpsia però tot apunta que la dona ha mort per hipotèrmia. Els Mossos estan buscant la parella de la dona per aclarir les circumstàncies dels fets.

stats