Societat 17/03/2017

Troben la parella d'adolescents desapareguts a Tarragona

Els Mossos buscaven una noia de 16 anys tutelada per la Generalitat i un noi de 15 del Vendrell des de dijous a la nit

Ara
2 min
Els Mossos busquen una parella d'adolescents desapareguts a Tarragona

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han trobat la parella d'adolescents que estaven desapareguts des de dijous a la nit a Tarragona. Es tractava d'una noia de 16 anys tutelada per la Generalitat i un noi de 15 del Vendrell. La parella ha sigut localitzada gràcies a la col·laboració ciutadana a quarts de vuit d'aquest divendres. La jove tornarà al centre de menors 'La Mercè' on viu des de fa un mes.

Les autoritats van començar a buscar als adolescents quan la família del jove i el centre on es trobava la noia van denunciar les desaparicions. La policia ha distribuït la imatge dels menors a la xarxa per intentar-los localitzar.

Segons ha pogut saber l'ARA, la noia estava al centre de menors La Mercè de Tarragona. Aquest dijous tenia un permís entre les sis de la tarda i les vuit del vespre per sortir i tornar-hi puntualment, però no va tornar. El mateix centre va interposar la denúncia poc abans de les dotze de la nit. El pare del jove de 15 anys també va acudir a la comissaria del Vendrell a la nit, quan va detectar l'absència del menor.

Segons ha pogut confirmar aquesta redacció, la jove parella havia intentat treure's la vida el novembre passat. Es van llançar des del pont de Santa Tecla de Tarragona junts i els van ingressar amb ferides greus a l'hospital.

La Lorena, la mare biològica de la desapareguda, la seva prioritat és trobar la seva filla sana i estàlvia, segons ha informat l'Acn. La dona ha buscat als llocs on la parella s'havia amagat en una anterior escapada. Un dia abans de la fugida del centre de la noia, la Lorena va anar a visitar-la, però els responsables del centre van dir-li que no la volia rebre.

stats