Societat 03/04/2018

Els Mossos redueixen un home que s'havia atrinxerat en un pis d'Amposta amb una arma de foc

La situació ha alarmat els veïns, a qui la policia ha demanat que no s'acostessin a la zona

Ara
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, enduent-se ahir un dels dos detinguts pel crim del pantà de Foix del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú

AmpostaEls Mossos d'Esquadra han reduït un home que s'havia atrinxerat aquest vespre en un pis d'Amposta amb una arma de foc. La policia ha rebut l'avís dels veïns a les 19 h, quan s'ha generat una situació de confusió a la zona que ha alarmat la gent que hi havia a l'avinguda de la Ràpita d'Amposta. També els Mossos han demanat a través de Twitter que la població no s'acostés a aquesta àrea del municipi i fes cas de les indicacions dels agents. L'home hauria pogut fer alguna detonació, i això hauria provocat aquesta confusió, ja que es trobava en un pis d'un bloc on als baixos hi ha una joieria.

Cap a les 20.30 h els agents han pogut accedir al domicili on s'havia atrinxerat l'home, que s'havia tancat en una habitació i s'havia autolesionat. Els Mossos han pogut reduir-lo, però davant el seu estat d'alteració han optat per emmanillar-lo mentre no arribaven els serveis d'assistència mèdica. La policia ha apuntat que ningú més ha resultat ferit en els fets i que l'home estava sol dins el pis.

stats