Societat 04/07/2013

El cap de Trànsit a Girona renuncia al càrrec després que l'han enxampat a 160 km/h per l'AP-7

Narcís Clé tornava d'una reunió presidida pel conseller d'Interior sobre la seguretat en el trànsit

Acn
1 min
Narcís Clé, a l'esquerra, en una roda de premsa a Girona / ACN

BarcelonaEl cap del Servei Català del Trànsit a Girona, Narcís Clé, ha presentat la renúncia al càrrec, segons ha explicat el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, després que els Mossos d'Esquadra l'han enxampat a 160 km/h per l'AP-7.

Segons ha avançat la Cadena SER, Clé tornava de Barcelona amb un cotxe del Servei Català del Trànsit, on havia assistit a una reunió presidida pel conseller sobre un nou pla estratègic per millorar la seguretat en el trànsit i per reduir els accidents, quan els Mossos l'han aturat perquè superava 40 km/h el límit permès en aquesta via.

Clé, que ocupa un càrrec de funcionari, ha presentat una carta de renúncia al director del Servei Català del Trànsit, Joan Josep Isern.

La velocitat màxima permesa a l'AP-7 és de 120 km/h. El cap de Trànsit de Girona ha sigut multat amb 300 euros per una infracció que es considera greu i que li pot comportar la retirada de dos punts del carnet de conduir. Segons la SER , Narcís Clé ha al·legat que anava en vehicle oficial i que estava de servei.

stats