Societat 16/06/2016

Macrooperació antidroga al Garraf

Uns 300 agents dels Mossos d'Esquadra han participat en l'operatiu, durant el qual s'han detingut trenta persones i s'han escorcollat dinou domicilis

Ara
2 min
Un detingut sortint de la casa de la urbanització Roquetes de Sant Pere de Ribes aquest dijous 16 de juny, en l'operació antidroga dels Mossos d'Esquadra

Sant Pere de RibesEls Mossos d'Esquadra han detingut avui 30 persones en una operació contra el tràfic de drogues, principalment de cocaïna, al Garraf. Entre les cinc de la matinada i quarts d'onze del matí, els agents han fet 19 escorcolls en diferents domicilis de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, i hi han comissat un important volum de drogues, armes, diners en efectiu i diverses eines per cultivar i manipular les substàncies estupefaents.

Mossos enduent-se una caixa després d'escorcollar un dels domicili implicats en la macrooperació antidrogues al Garraf

Segons la inspectora Rosa Gubianes, cap de la comissaria del Garraf, aquest és l'operatiu contra el tràfic de drogues més important que es fa a la comarca des del desplegament dels Mossos en aquest territori. Hi han treballat 300 agents.

La inspectora dels Mossos Rosa Gubianes, cap de la comissari de Vilanova

Gubianes ha detallat que durant els darrers dies els investigadors havien detectat que s'havia intensificat el tràfic de drogues a la comarca, fet que ha atribuït a la proximitat de la revetlla de Sant Joan i del Gay Pride de Sitges, que comença aquest dijous i que s'allargarà fins diumenge.

Gubianes ha donat aquestes explicacions en un dels llocs on estaven treballant els agents, un habitatge al carrer Puig de la Mola, al nucli de Les Roquetes (terme municipal de Sant Pere de Ribes), on s'han detingut quatre persones, dos homes i dues dones.

L'operatiu policial s'ha fet per ordre del jutjat número quatre de Vilanova i la Geltrú i el cas està sota secret de sumari.

stats