Societat 13/11/2013

Nou robatori amb violència: tres encaputxats assalten una casa a Platja d'Aro

Els lladres van lligar un matrimoni d'edat avançada. Hi ha hagut 39 assalts a les comarques gironines durant el 2013

Acn
1 min

Platja d'AroNou assalt violent a la demarcació de Girona. Dilluns passat, tres homes amb la cara tapada van entrar a robar a casa d'un matrimoni d'edat avançada, a la urbanització Mas Nou de Platja d'Aro. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la tarda quan la dona entrava el vehicle dins la propietat. Tres homes vestits amb passamuntanyes i guants la van abordar.

Un cop dins el domicili, els lladres van amenaçar el matrimoni amb un pal i els van lligar per evitar que fugissin. Els lladres se'n van endur 200 euros i maquinària agrícola. El matrimoni no va resultar ferit tot i estar lligats quatre hores. Tot i l'ensurt i les quatre hores que van estar lligats, ni l'home ni la dona van requerir assistència mèdica després de l'assalt.

39 assalts violents el 2013

Amb aquest, ja en són 39 els assalts violents en habitatges a les comarques gironines durant el 2013. L'últim va tenir lloc dijous de la setmana passada pels volts de les vuit del vespre, quan dos encaputxats van assaltar un home de 75 anys al seu mas del municipi de Palau-sator, al Baix Empordà. En aquest cas, els lladres, que van amenaçar l'home amb una pistola, van accedir a la caixa forta del domicili i se'n van endur els diners que contenia. Com en el cas de Platja d'Aro, els lladres van lligar l'home al llit per evitar que alertés la policia.

stats