Societat 03/07/2014

El paper dels ajuntaments, a debat

L'Ivàlua reflexiona sobre les polítiques públiques locals

Ara
1 min
La jornada tindrà lloc al Palau Macaya / BCN.CAT

BarcelonaL'Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua) organitza aquest dijous, 3 de juliol, la Jornada L'avaluació de polítiques en l'àmbit local: una asignatura pendent per a la innovació social?, amb l'objectiu d'oferir un espai de debat i reflexió al voltant de l'avaluació de polítiques publiques a l'àmbit local.

La jornada se celebra en un context on la crisi econòmica i la pressió sobre els recursos públics i del tercer sector obliguen a repensar els objectius i les formes d'intervenció social, on els ens locals han hagut de fer front a dràstiques reduccions dels recursos econòmics.

Per aquest motiu, un dels objectius de la jornada és revaloritzar el paper de les entitats locals com a agents promotors de la innovació als sectors públic i social.

Xavier Forcadell, coordinador general de la Diputació de Barcelona, inaugurarà la sessió, juntament amb Albert Soria, Subdirector General de la Fundació "la Caixa" i Frederic Udina, president d'Ivàlua.

La jornada, que se celebrarà al Palau Macaya de l'Obra Social La Caixa, està adreçada al sector públic autonòmic i local: tècnics i gestors de les administracions locals, investigadors del món acadèmic i agents socials.

Comptarà, entre d'altres, amb la ponència de David Gough, director de l'Evidence for Policy and Practice Information and Co-ordinating Centre – EPPI (UK), impulsor de les "revisions sistemàtiques" aplicades al disseny de les polítiques públiques. Gough combina aquesta tasca amb la docència al MSc in Research for Public Policy and Practice a l'Institute of Education (University of London).

stats