Societat 20/11/2014

El Parc de l'Oreneta es considerarà espai verd per evitar construccions

L'acord s'ha aprovat per unanimitat i preveu mantenir els equipaments municipals en la seva totalitat, com reivindicaven els veïns

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha aprovat qualificar el solar del carrer Montevideo que dóna continuïtat al Parc de l'Oreneta com a espai verd per evitar la construcció d'habitatges de luxe. L'aprovació s'ha dut a terme a la comissió d'Hàbitat Urbà, gràcies a la proposició presentada per ICV-EUiA. L'acord s'ha aprovat per unanimitat i preveu mantenir els dos espais com a "equipaments municipals en la seva totalitat", tal com reivindicaven els veïns de la zona.

La regidora d'ICV-EUiA Janet Sanz ha assegurat que el govern haurà de trobar ara una "solució alternativa per compensar la constructora" i "dissuadir-la d'edificar habitatges de luxe" en un espai que, segons la regidora, és utilitzat per la ciutadania com una zona verda. Sanz ha celebrat que aquesta mobilització ciutadana i la falta de suport polític hagi aconseguit "forçar el Govern a rectificar" i plantejar-se una solució que no passi per atacar aquesta zona verda.

stats