Societat 21/04/2012

Passen a disposició judicial els últims quatre detinguts pels aldarulls de la vaga del 29-M

La policia considera que podrien ser els responsables de l'incendi a una cafeteria Starbucks a la plaça Urquinaona de Barcelona

Acn
1 min

BarcelonaEls quatre darrers detinguts pels aldarulls del 29 de març en el context de la vaga general han passat aquest dissabte al matí a disposició del jutjat de guàrdia de Barcelona, per la seva presumpta implicació en l'incendi de la cafeteria Starbucks.

Cap a les vuit del matí, diversos furgons dels Mossos d'Esquadra han començat a arribar a la ciutat de la justícia amb els detinguts. Ara caldrà veure si el jutge decideix mantenir el confinament després de la declaració o bé deixa els detinguts en llibertat amb o sense càrrecs.

La policia considera que els quatre detinguts podrien ser els responsables de l'incendi a la cafeteria Starbucks que va tenir lloc el dia de la vaga general a les cruïlles del carrer Pau Claris amb la Ronda de Sant Pere de Barcelona.

Cal recordar que aquest divendres el jutge ha decretat llibertat provisional per als dos detinguts el dia abans a Tarragona relacionats presumptament amb els aldarulls del dia de la vaga general.

El jutjat d'instrucció número 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, els ha imputat pels delictes de desordres públics, danys, coaccions i contra la seguretat vial.

stats