Societat 18/12/2013

Passes solidàries

La Barcelona Magic Line és una marxa benèfica que tindrà lloc el 2 de març a través de set turons de la ciutat

Ara
1 min

BarcelonaBarcelona és ciutat solidària. I també és ciutat d'afició muntanyenca. Ara, aquests dos vessants es troben en la Barcelona Magic Line (BML), una marxa solidària no competitiva, que passarà per set turons de la ciutat amb finalitats benèfiques el proper dia 2 de març.

Organitzada per l'Obra Social Sant Joan de Déu, la BML vol relacionar cadascun d'aquests turons amb una causa en què treballa l'entitat organitzadora. D'aquesta manera, el Carmel es converteix en el turó de la recerca biomèdica; el Tibidabo, en el de la salut mental; Montjuïc serà el turó de les persones sense llar; la Rovira, el turó de les emergències socials; el turó de la cooperació internacional serà la Creueta del Coll; Sant Pere Màrtir, el de la infància hospitalitzada, i el mont Tàber, el turó de les persones dependents.

Per fomentar els valors del treball en grup, els participants a la BML, que pren el nom de la via més complicada d'accés al K-2, s'hi han d'inscriure en equips, i poden escollir en quina modalitat fer la travessa: 30, 20 o 10 quilòmetres de distància. També s'han de marcar un repte solidari, és a dir, la quantitat de diners que hi aportaran mitjançant l'organització d'alguna activitat.

La marxa acabarà amb una gran festa que tindrà lloc a l'avinguda de la Catedral, on hi haurà exposicions, activitats i música. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través del web de la Barcelona Magic Line.

stats