Els Pastorets de Vic parodien l'accident del paracaigudista de l'exèrcit espanyol que es va estampar contra un fanal

Els fets van passar durant la desfilada militar del Dia de la Hispanitat

La representació dels Pastorets de Vic del 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, va parodiar l'accident d'un paracaigudista que portava la bandera espanyola i que va xocar contra un fanal a l'inici de la desfilada militar del Dia de la Hispanitat, el passat 12 d'octubre.

VÍDEO: un paracaigudista de l'Exèrcit topa amb un fanal i es queda penjat mentre hissava la bandera espanyola el 12-O

En aquesta funció, el personatge que representa l'àngel Gabriel, en el moment de l'anunciació del naixement de Jesús, desplega una bandera d'Espanya, entre les rialles i les esbroncades del públic i, després d'elevar-se, acaba xocant contra un fanal col·locat a l'escenari. L'escena s'ha fet viral a les xarxes socials.

Els Pastorets de Vic, que tornaran a representar-se demà, 1 de gener, solen incloure en la funció del 28 de desembre una broma, que aquest any ha fet referència a aquest fet, que va marcar el Dia de la Hispanitat d'enguany.

La representació, dirigida a tots els públics, la promou el grup Etcètera Teatre, amb música en directe i la participació d'alumnes i exalumnes de l'Escola de Música i del Conservatori de Vic, al teatre l'Atlàntida.