ATAC TERRORISTA A CATALUNYA
Societat 26/08/2017

26 ingressats pels atemptats de Barcelona i Cambrils, sis dels quals en estat crític

Un dels ferits que tenia l'alta ha hagut de ser reingressat

Acn
1 min
La Rambla s’ha omplert de mostres de condol després de l’atemptat de dijous de la setmana passada.

BarcelonaUn total de 26 persones –una més que aquest divendres, a causa d'un reingrés– continuen ingressades en centres hospitalaris pels atemptats de la setmana passada a Barcelona i a Cambrils, sis de les quals en estat crític, tres en estat greu i 17 amb lesions no tan greus, segons l'últim balanç que ha fet públic el departament de Salut. D'aquestes 26 n'hi ha 22 d'afectades per l'atemptat de Barcelona i quatre pel de Cambrils. Estan hospitalitzades en nou centres sanitaris catalans i un de Saragossa.

Entre els ferits de l'atemptat de Barcelona hi ha els sis que estan crítics, a banda de dos en estat greu i 14 amb lesions no tan greus. Pel que fa als quatre ferits de l'atemptat de Cambrils encara hospitalitzats, n'hi ha un de greu i tres amb lesions no tan greus.

En relació amb els 24 ingressats en centres hospitalaris catalans, a l'Hospital del Mar n'hi ha tres, a l'Hospital Clínic tres, a l'Hospital de Sant Pau tres, a l'Hospital de la Vall d'Hebron sis, a l'Hospital Sagrat Cor un, a l'Hospital Germans Trias i Pujol dos, a l'Hospital de Bellvitge dos, a la Mútua de Terrassa tres i al Centre Fòrum un.

stats