Societat 31/07/2017

La Plataforma d'Afectats per la Superilla de Poblenou en demana la retirada a l'Ajuntament de Barcelona

El consistori té sis mesos per respondre la reclamació

Acn
1 min
Superilla als carrers de Sancho d'Àvila i de Ciutat de Granada del Poblenou

BarcelonaLa Plataforma d'Afectats per la Superilla del Poblenou ha presentat aquest dilluns un requeriment formal a l'Ajuntament de Barcelona per demanar la retirada del projecte.

Segons l'associació, "l'Ajuntament no ha modificat els planejaments vigents per justificar la superilla". La falta de planejaments, considera l'entitat, provoca "inseguretat jurídica i és contrària a la legislació vigent, tant en matèria urbanística com de mobilitat". A més, l'associació assegura que hi ha molts negocis que han tancat en un barri "amb dificultats des del punt de vista comercial i de mobilitat".

Ara el consistori barceloní té sis mesos per respondre a la reclamació. En cas que no ho faci, l'entitat ja ha anunciat que presentarà la demanda formal.

La plataforma ja es va posar en contacte amb el consistori al gener, quan va presentar més de 4.000 signatures en contra de la superilla, però assegura que no va obtenir cap resposta. La demanda formal esperen que serveixi perquè el govern aturi la infraestructura i s'assegui per consensuar una solució.

stats