Successos
Societat 11/09/2021

La policia investiga la mort a trets de dos homes a Tarragona

Una de les víctimes va disparar contra l'altra, que era en un balcó d'un pis del centre de la ciutat

ARA
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu

BarcelonaDos homes han mort a Tarragona, en un succés en què els Mossos d'Esquadra no descarten cap hipòtesi. Cap a les dues de la matinada, un dels homes ha disparat dos trets contra un altre que en aquells moments era en un balcó d'un pis situat al carrer Reding.

Alertats pels veïns, els Mossos d'Esquadra s'han presentat poc després al pis en qüestió i han trobat el cadàver del resident, mort per les bales. Tot seguit una patrulla ha localitzat el suposat tirador, mort també a causa de trets, segons ha informat la policia en un comunicat breu en què no aclareix les circumstàncies d'aquesta segona mort. L'ACN apunta que el suposat homicida s'hauria suïcidat disparant-se un tret amb la seva arma al veure's acorralat pels agents i sense sortida per fugir o hauria mort en un intercanvi de trets amb la policia. Per la seva banda, el Diari de Tarragona indica que totes dues víctimes es coneixien.

Oficialment, però, la policia no ha donat cap més informació sobre la relació que mantenien els dos homes ni la causa del tiroteig mortal i està a l'espera del resultat de les autòpsies per identificar-los. El jutjat de guàrdia de Tarragona que s'ha fet càrrec de la investigació ha decretat el secret de les diligències.

stats