SOCIETAT
Societat 23/09/2014

La policia local de Lleida deté el presumpte autor dels cinc apunyalaments

El detingut és un estudiant de medicina de 21 anys i natural de Logronyo. El jove ha estat ingressat a la unitat de psiquiatria de l'Hospital de Santa Maria de Lleida

Europa Press/
1 min

BarcelonaLa policia local de Lleida ha detingut aquest dimarts a la tarda el presumpte autor dels cinc apunyalaments a Lleida dilluns, segons ha anunciat l'alcalde, Àngel Ros, durant un acte al centre cívic Balàfia. Aquest dimarts a la nit l'alcalde ha donat més detalls i ha explicat que es tracta d'un jove de nacionalitat espanyola, de 21 anys, que s'ha autoinculpat de les cinc agressions i que ja ha estat ingressat a la unitat de psiquiatria de l'Hospital de Santa Maria.

Segons Ros, dos agents de la Guàrdia Urbana que circulaven en moto han practicat la detenció a un quart de nou del vespre amb l'ajuda d'una unitat ciclista que es trobava a prop. El jove responia a les descripcions donades pels testimonis de les agressions amb les mateixes característiques físiques. ''Amb molta probabilitat pot ser el sospitós d'haver realitzat les agressions'', ha assegurat l'alcalde. L'agència Europa Press assegura que el jove seria natural de Logronyo i que és estudiant de medicina.

Dels quatre ferits ingressats a l'Hospital Arnau de Vilanova, dos segueixen a la UCI i els altres dos són a la planta de cirurgia.

stats