SOCIETAT
Societat 06/01/2012

Ponts reparteix un milió d'euros del segon premi del sorteig de Reis

L'única administració de loteria del municipi de la Noguera ven una sèrie del 92.225

Acn
1 min
Ponts loteria

PontsL'administració número 1 de Ponts (Noguera) ha repartit aquest divendres part del segon premi del sorteig de Reis. En concret, han venut una sèrie del 92.225, premiat amb un total d'un milió d'euros.

La veïna de Ponts Maite Ramírez ha estat una de les afortunades. Va comprar un dècim i destinarà els 100.000 euros a pagar la hipoteca. "He passat per davant l'administració i he vist que hi havia la tele. He anat a casa i m'he adonat que el número que tenia havia tocat", explicava sorpresa.

El propietari de l'administració, Josep Viladrich, s'ha mostrat molt feliç d'haver repartit part del premi i ha explicat que els afortunats són gent del poble i de fora perquè tot el número s'ha venut per finestreta.

El segon premi del sorteig de Reis ha estat per al 92.225 i ha caigut parcialment en l'administració número 1 de Ponts (Noguera) i en un bar de Maials (Segrià). En tots dos casos, s'ha venut una sèrie i, per tant, s'ha repartit un milió d'euros a cada localitat.

Aquest segon ha estat un premi molt repartit per la resta de Catalunya i arreu dels Països Catalans, ja que també s'ha venut a Barcelona, Igualada, Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià del Besòs, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, a més de Benidorm, Elx, Utiel i Pollença.

L'administració número 1 de Ponts fa 26 anys que reparteix sort i durant aquest temps ha repartit multitud de premis. El seu propietari, Josep Viladrich, ha assegurat que se sent molt feliç d'haver repartir part d'aquest premi i explica que se n'ha assabentat gràcies a la seva parella, ja que ell estava comprovant les terminacions premiades.

stats