Cicle 'El futur és nostre'
Societat 01/06/2022

Les pors dels joves, a debat

L’ARA i la Fundació La Caixa proposen reflexionar sobre les pors dels joves al CaixaForum Tarragona

1 min
Les pors dels joves

Les pors hi són. I què? és el títol del debat que tindrà lloc el 2 de juny a les 19 h al CaixaForum Tarragona. Els protagonistes seran joves, que són, esclar, els qui millor poden parlar dels joves. Hi intervindran Aina Mallol, dissenyadora gràfica i castellera; Luara Mateu, artista del Circ Cric, i Joan Grivé, comediant i graduat en ciències ambientals. El debat serà moderat per Selena Soro, periodista i escriptora (premi Carlemany amb l’obra Misteris de la boira) i col·laboradora del diari ARA.

La lògica incertesa que tenen molts joves sobre el seu futur es tradueix sovint en un sentiment de por, a equivocar-se, a no poder controlar el que passa al voltant, a no trobar feina, a no complir les expectatives, a que la vida es vagi buidant de sentit, a deixar de sentir curiositat i il·lusió... Quines són aquestes pors que assetgen força joves i com poden intentar vèncer-les és la qüestió que centrarà les reflexions.

El debat Les pors hi són. I què? forma part del cicle El futur és nostre, que organitza el diari ARA amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.

stats