Societat 30/01/2019

Ingressa preventivament a presó un home detingut per violar i robar a prostitutes, després de drogar-les

L'arrestat també tenia una plantació il·legal de marihuana al seu domicili

Ara
2 min
Ingressa preventivament a presó un home detingut per violar i robar prostitutes, després de drogar-les

BarcelonaContactava amb les dones a través d'anuncis de prostitució d'internet, les recollia al carrer i mentre les portava a casa seva els donava drogues. Un cop al pis, practicava sexe amb elles sense que les víctimes poguessin recordar res. Després els robava les coses i les deixava abandonades al carrer. Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte responsable d'aquestes violacions, un veí de 32 anys de Rubí a qui el jutge ja ha enviat preventivament a la presó.

Segons els Mossos d'Esquadra, l'home tenia dos pisos –un a Rubí (Vallès Occidental) i l’altre a Cànoves i Samalús (Vallès Oriental)–, i en un els agents hi van localitzar una plantació il·legal amb 330 plantes de marihuana que cultivava amb la llum punxada. La policia catalana atribueix a l'home diversos delictes sexuals, contra la salut pública, de robatori amb violència i de defraudació del fluid elèctric.

Sempre actuava de la mateixa manera

Els Mossos van començar a investigar el cas el novembre passat, després de tenir coneixement que diverses dones havien sigut víctimes de delictes sexuals. Els investigadors van veure que les dones no tenien relació entre elles però que les agressions patides s'assemblaven: a totes les havien contactat a través d'un anunci d'internet, les havien drogat i, després de violar-les sense que elles recordessin res, les havien deixat al carrer sense cap de les seves pertinences. Per això els agents van pensar que es podria tractar del mateix autor.

Estirant el fil, els agents van poder identificar el presumpte responsable de les agressions. El 19 de gener passat el van interceptar quan arribava al pis de Rubí en companyia d'una dona que exercia la prostitució i que també estava sota els efectes de les drogues. Els Mossos van arrestar l'home. Durant l'escorcoll als dos domicilis van trobar objectes sexuals, diverses drogues, pastilles per estimular l'erecció, roba interior femenina, cosmètics, documentació i altres objectes robats a les víctimes. Al pis de Rubí també hi van localitzar la plantació amb 330 plantes de marihuana en diferents estats de creixement. Tres dies després, el jutge va enviar l'home a presó provisional.

stats