Societat 21/08/2015

Progrés s'imposa a Verdi a les votacions populars de Gràcia

Gairebé 700 persones, un centenar més que l'any passat, han participat a través d'una aplicació que s'ha situat al top 3 en descàrregues d'Android

Pau Cortès
1 min
Els veïns del carrer Progrés celebren la quarta posició atorgada pel jurat / CÈLIA ATSET

Barcelona20 vots han donat la victòria al carrer Progrés per sobre del de Verdi en les votacions populars de la competició de guarniments de carrers que cada any es produeix per les festes de Gràcia. Travessia de Sant Antoni manté el tercer lloc que ja li va atorgar el jurat mentre que el quart lloc correspon a Mozart, una posició que va ser la que va aconseguir Progrés.

La votació popular s'ha fet a través d'una aplicació que ha arribat a situar-se en el tercer lloc en descàrregues de dispositius Android, i la posició 35 en la llista general de la Play Store. En total hi han participat 697 persones, un centenar més l'any passat. La votació reverteix el resultat que va atorgar el Jurat, que va donar a Verdi el primer lloc.

Des del punt de vista tecnològic aquestes festes també han disposat d'una nova pàgina web, que ha constatat, segons els organitzadors, l'augment en la "internacionalització" de les festes, ja que les xifres de vistes han superat els dos milers en tres països al marge de l'Estat espanyol.

stats