SOCIETAT
Societat 20/01/2012

30 prostitutes identificades en una operació policial al Raval

Els Mossos, la Guàrdia Urbana i el Cos Nacional de Policia han realitzat aquesta matinada un dispositiu conjunt al barri del Raval de Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i el Cos Nacional de Policia han realitzat aquesta matinada a Barcelona un dispositiu policial de seguretat ciutadana i estrangeria al Raval, una zona on habitualment es practica la prostitució a la via pública. L'operació ha acabat amb 30 prostitutes identificades, set persones traslladades a prefectura de la Policia Nacional –de les quals 5 han quedat detingudes per incompliment de la llei d'estrangeria–, i una persona denunciada per Normativa de Civisme, prostitució a la via pública.

Els agents de la Urbana també han vetllat, a més, per l'aplicació de l'ordenança de convivència, en relació a l'exercici de la prostitució a la via pública.

Cap a mitjanit, agents de paisà dels tres cossos policials s'han desplegat per diverses zones on habitualment es practica la prostitució al barri del Raval. Després d'identificar-se com a policies, han arribat patrulles uniformades i s'han començat a identificar i escorcollar persones amb l'objectiu de sancionar conductes irregulars o infractores, així com per iniciar, per part de la Policia Nacional, els tràmits relatius a la llei d'estrangeria amb aquelles persones que incomplien la normativa.

stats