Societat 24/10/2011

Protecció Civil recomana precaució perquè es reprendran les pluges

Després de la petita treva d'aquest matí, el servei de Protecció Civil avisa que arribarà un nou front de precipitacions al litoral català i també al Pirineu i Prepirineu

Ara
1 min

BarcelonaSergi Delgado, subdirector de Protecció Civil a Catalunya, ha afirmat aquest matí a El món a RAC1 que un nou front de precipitacions afectarà la costa catalana "a mig matí o al migdia", després d'una "petita treva".

Delgado assegura que el Garraf, el Maresme, l'Empordà, el Pirineu i el Prepirineu seran les comarques més afectades. Per això, mantenen l'alerta davant d'aquesta represa dels aiguats. Ha dit que es tracta de pluges "amb molta intensitat i molta precipitació". En aquest sentit, ha afirmat que s'ampliarà el pla Inuncat a "tot Catalunya excepte les comaruqes de Ponent".

Respecte a aquesta situació, recomana "la conscienciació de la gent" que "l'autoprotecció és necessària" i que "cal anar amb compte de no situar-se a prop de zones amb acumulació d'aigua". Per exemple, Protecció Civil avisa que "no és recomanable situar-se a prop de rieres, ja que poden pujar molt de nivell d'un moment a l'altre".

stats