Un mort i quatre ferits en un accident al creuer més gran del món

Un bot salvavides ha caigut sobre la coberta durant un simulacre de seguretat

Una persona ha mort i quatre han resultat ferides greus després que un bot salvavides caigués a la coberta del 'Harmony of the seas', el creuer més gran del món, segons ha confirmat a Efe un portaveu del servei de bombers de Marsella. Els quatre ferits han patit politraumatismes i han estat traslladats a diversos hospitals d'aquesta ciutat del sud-est de França, on el buc feia escala. Segons el diari 'La Provence', es tractaria d'un accident laboral que s'ha produït durant un simulacre de seguretat.

El 'Harmony of the seas' és el creuer més gran del món i té un tobogan de 10 pisos d'altura, 23 piscines, 20 restaurants, un casino, un teatre per a 1.400 persones, un parc amb 12.000 espècies vegetals, un hospital i, fins i tot, calabossos i un tanatori. El juny passat va partir de Barcelona en el seu viatge inaugural, enmig de l'expectació i també de les protestes pels alts contaminants que deixen aquest tipus de vehicles.

Què pot contaminar més que 50 milions de cotxes?Durant el primer semestre de l'any, Barcelona ha estat el port de l'Estat que més creueristes ha rebut, en què ha superat el milió de visitants, fet que suposa un 1,32% més respecte al mateix període del 2015. Les previsions pronostiquen una xifra rècord de 8,6 milions de passatgers quan acabi l'any.