Societat 03/09/2018

Almenys cinc morts en el xoc d'un autocar amb un pilar en una carretera d'Avilés

Una quinzena de ferits han sigut traslladats a l'hospital en helicòpter i ambulància

Efe
1 min
L'estat de l'autobús de la companyia Alsa després del xoc

OviedoAlmenys cinc ocupants d'un autobús de línia de la companyia Alsa han mort aquest dilluns en una brutal col·lisió contra un pilar de ciment d'un pas elevat situat a la variant d'Avilés (Astúries). L'accident també ha provocat una quinzena de ferits, cinc dels quals estan en estat crític.

Quatre de les víctimes mortals han mort en el moment del xoc i la cinquena mentre era traslladada a l'hospital. Els ferits han sigut traslladats en helicòpter i ambulància a l'Hospital Universitari Central d'Astúries, a Oviedo, i al San Agustín d'Avilés, segons informen fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent. Entre els ferits hi ha el conductor, que, segons diverses fonts, ha patit diverses amputacions.

L'autobús s'ha encastat frontalment al pilar de ciment cap a les 13.40 h per causes que es desconeixen. En aquest punt de la variant la velocitat està limitada per obres. Hi estan construint nous accessos al Parc Empresarial Principat d'Astúries i a la part dreta del Port d'Avilés i hi ha col·locats separadors de plàstic que l'autobús ha envestit abans d'estavellar-se contra el pilar del pas elevat.

stats