SOCIETAT
Societat 01/05/2012

Ramon Tremosa trasllada a la Comissió Europea el "tracte injust" que reben els conductors catalans

L'eurodiputat de CiU ha demanat a Brussel·les que emeti la seva opinió sobre la possibilitat que el govern espanyol allargui la concessió als peatges de Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaL'eurodiputat de CiU Ramon Tremosa ha demanat a la Comissió Europea que es posicioni sobre el "trajecte injust" que reben els usuaris d'autopistes catalanes. Tremosa ha sol·licitat que Brussel·les emeti la seva opinió sobre la possibilitat que el govern espanyol allargui la concessió als peatges de Catalunya per pagar les autopistes de Madrid. L'eurodiputat de la federació nacionalista ha demanat si aquest sistema d'autopistes "desequilibrat" és just per als ciutadans de Catalunya.

Tremosa ha recordat a la Comissió que Catalunya té el 67% de les autopistes de peatges de l'Estat, un percentatge superior a d'altres territoris. L'eurodiputat ha puntualitzat que la directiva 2006/38/EC i el Llibre Blanc del Transport de la Comissió Europea destaca "la importància que imperi el principi d'igualtat entre els ciutadans europeus i la uniformitat de criteri dins el mateix estat membre".

stats