Societat 20/04/2012

Usuaris de Renfe denuncien que els Catalunya Exprés de BCN a Lleida ara són combois de Rodalies

La companyia no ha informat prèviament els usuaris, que s'han vist obligats a viatjar a terra en un trajecte que supera les dues hores, i justifica el canvi en el "bon servei" que segueix donant quant a fiabilitat i puntualitat malgrat que sigui "més incòmode"

Albert Balanzà
1 min
Usuaris de Renfe, asseguts pel terra al Barcelona-Lleida d'aquesta tarda

BarcelonaMenys seients i gent per terra és la imatge que alguns usuaris han fet circular a través de les xarxes socials per denunciar que Renfe ha utilitzat aquest divendres combois de Rodalies per a trajectes de llarga durada com el Barcelona-Lleida, que s'acostuma a cobrir amb trens Catalunya Exprés molt més còmodes. "La gent es queixa al revisor però ell remet a reclamacions a l'estació i va cobrant", ha apuntat el Miquel, que es troba dalt del tren amb altres passatgers que s'han assegut tot el trajecte directament a terra per la manca de seients. Les mateixes fonts han apuntat que la setmana passada ja es van registrar fets similars sense que la companyia informés prèviament del canvi els usuaris.

Per la seva banda, fonts de Renfe han assegurat a l'ARA que és cert que el canvi s'ha produït i que suposa l'articulació d'uns combois que són "més incòmodes" per al viatger. No obstant això, les mateixes fonts argumenten que el canvi "està funcionant bé" i la companyia continua donant "un bon servei" en aquest tipus d'oferta de trens regionals "quant a fiabilitat i puntualitat".

stats