Societat 30/01/2017

Troben el cos de l’home desaparegut divendres a la riera de l’Anyet

Ahir van localitzar el cadàver de la dona a mig quilòmetre d'on s'havia trobat el cotxe

Ara
1 min
El cotxe del matrimoni desaparegut a l'Alt Empordà embarrancat a la riera d'Anyet, a Masarac

BarcelonaEls equips de recerca han trobat aquest dilluns al matí el cos de l’home desaparegut divendres passat la riera de l’Anyet, a l’Alt Empordà, quan el vehicle en què viatjava amb la seva dona per una carretera de Masarac va caure a l’aigua. Segons el conseller d'Interior, Jordi Jané, han trobat el cadàver de l'home no gaire lluny d'on ahir els equips de rescat havien localitzat el cos sense vida de la seva dona. Ella era a mig quilòmetre d’on havia aparegut el cotxe.

El conseller Jané ha explicat que tenia la confiança que a mesura que baixés el volum d'aigua de la riera podrien trobar l'home, tal com ha passat. A dos quarts de nou del matí s'havia tornat a posar en marxa el dispositiu d’aquest cap de setmana, amb la participació de Mossos d’Esquadra, ADF, les GRAE de muntanya i subaquàtics i efectius de Protecció Civil. La recerca comptava amb mitjans aeris i, abans de trobar el cos, comptaven ampliar-la fins a Castelló d’Empúries després que ahir, diumenge, es fes fins a la desembocadura de la Muga.

El dispositiu de recerca ha trobat el cos de l'home cap a les 11 hores del matí a uns 1,3 quilòmetres d'on van localitzar el vehicle, ha precisat el conseller aquest dilluns. Quan encara no se saben les causes que van provocar l'accident, Jané ha instat a ser "molt prudents" davant les pujades cabal de les rieres.

stats