Societat 01/12/2014

Restablerta la circulació de la línia d'alta velocitat en el tram Girona-Figueres

El primer tren ha passat per la zona afectada a les 15.48h procedent de Barcelona amb destinació Figueres Vilafant

Ara
1 min

BarcelonaLa circulació ferroviària en el tram Girona-Figueres de la Línia d'Alta Velocitat s'ha restablert a les 15.40h, una vegada s'han portat a terme les reparacions a les infraestructures i les comprovacions corresponents per assegurar la seguretat del trànsit, segons ha anunciat en un comunicat Renfe aquest dilluns.

El primer tren que ha circulat pel tram ha estat un TGV amb sortida de Barcelona a les 14.50 amb arribada a l'estació de Girona a les 15.31h i a Figueres a les 15.45h.

Adif ha destinat uns 40 tècnics i maquinària per extreure l'aigua acumulada, que ha arribat a una alçada màxima de 1,05 metres, i netejar les instal·lacions en una longitud d'uns 400 metres. S'ha realitzat un reconeixement dels elements de la infraestructura de via per garantir les òptimes condicions de la infraestructura i permetre el restabliment de la circulació amb total seguretat, confirma el comunicat.

La circulació ferroviària ja s'ha normalitzat en tota la línia, recuperant el servei habitual nacional i internacional. Durant la interrupció, Renfe havia prestat un servei alternatiu entre Girona i Figueres Vilafant mitjançant els trens regionals. En relació als serveis internacionals, s'havia habilitat un d'alternatiu per carretera.

stats