Societat 24/06/2018

La revetlla de Sant Joan deixa 20 tones de residus a les platges de Barcelona

Unes 60.000 persones han celebrat la nit més curta de l'any a les platges de la capital catalana

Ara
1 min
Els equips de neteja recullen les deixalles a la platja Icaria de Barcelona.

BarcelonaUnes 60.000 persones han celebrat la revetlla de Sant Joan a les platges de Barcelona, on els equips de neteja han retirat unes 20 tones de residus a partir de les 06.30 h perquè es poguessin obrir als banyistes abans de les 10.00 h.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, els bombers de la ciutat han efectuat 131 serveis entre les 20.00 h d'ahir i les 08.00 h d'aquest diumenge, 85 dels quals han sigut incendis relacionats amb la celebració de la revetlla, la majoria de contenidors i petits arbustos.

Els bombers de Barcelona també han col·laborat aquesta nit amb els de la Generalitat en l'extinció d'un incendi que ha afectat uns 600 metres quadrats a la zona de Finestrelles. Durant la revetlla de Sant Joan, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha dut a terme 94 proves d'alcoholèmia, de les quals només dues han donat positiu.

A més, a causa de l'aglomeració d'usuaris, el passadís d'enllaç subterrani de l'estació de metro d'Urquinaona s'ha hagut de tancar durant les primeres hores de la matinada.

stats