ALIMENTACIÓ
Societat 14/06/2013

Sabadell i Mataró garanteixen menjar per als nens necessitats durant l'estiu

Els ajuntaments de Sabadell i Mataró pretenen fer arribar aliments durant les vacances als nens que sense l'àpat del menjador escolar tenen un dèficit alimentari.

Efe
1 min
A Barcelona han rebut beca menjador 15.409 nens.

Sabadell/MataróL'ajuntament vallesà ha presentat aquest divendres una campanya per garantir el repartiment de menjar entre els nens més necessitats durant les vacances escolars. A l'acte hi han participat representants del Banc dels Aliments i del Rebost Solidari, que impulsen la iniciativa. L'objectiu és arribar als 220 nens de la ciutat que requereixen aquest servei.

La campanya pretén que les famílies dels nens que disposen de la beca que cobreix el 100% del cost del menjador escolar puguin tenir l'alimentació també en el període de vacances. Es realitzarà una col·lecta en els centres educatius i en els actes de final de curs que es realitzen aquests dies.

A Mataró, el consistori ha activat un protocol, conjuntament amb el departament d'Ensenyament, la Creu Roja i els serveis socials, per garantir que tots els nens de la ciutat tinguin com a mínim un dinar assegurat durant l'estiu.

La trentena de nens i nenes que corren el risc de patir dèficit alimentari tindran una plaça reservada en els centres d'oci d'estiu de la ciutat, que disposen de servei de menjador. I la Creu Roja oferirà un local durant el mes d'agost per acollir a aquests nens.

stats