Societat 21/08/2018

El carrer Galileu guanya el concurs de guarnits de les Festes de Sants

El carrer Sagunt i el seu 'Bosc encantat amb historietes' també acumulen reconeixements

Agències
1 min
Ambient de les festes de Sants el passat cap de setmana

BarcelonaEl món del circ sortirà triomfant de la festa major de Sants. El carrer Galileu, adoptant la temàtica d'un circ dels horrors amb la decoració titulada 'El freak show', va ser valorat com el més ben guarnit de la festa popular. La proposta del carrer presenta imatges de dones amb dos caps, pallassos endimoniats o la dona barbuda.

Tot i així, el carrer Sagunt és el que més varietat de guardons ha rebut. La via guarnida amb un bosc encantat va quedar en segona posició segons el jurat, però el carrer va ser premiat amb el millor sostre i el detall artístic.

Altres carrers com Alcolea de Dalt i Papin també van rebre el seu honor. Alcolea va ser l'últim representant dels millors guarniments, recuperant el món de la ficció a través de la sèrie 'Joc de trons', i el passeig de Papin va ser "el més original" evocant la 'Revolta de les quintes de 1870' contra les lleves militars per la Guerra de Cuba.

El jurat que ha atorgat els premis estava format per l'artista plàstica, il·lustradora i guanyadora aquest any del concurs de la festa major de Sants Elisa Soro; el membre de la comissió de la festa del barri de Torre Llobeta i Vilapicina Eduard Saldaña; el secretari i vicepresident de la Festa Major de Gràcia, Àngel Lázaro; la directora de cinema i càmera Aida Garcia; l'arquitecte de Gràcia Marcos Roger; el membre de la comissió de la festa major d'Hostafrancs Alícia Bernadas, i la decoradora i comerciant Rosana Talents.

stats